Wat is Yoga

Yoga is een middel om weer tot jezelf te komen. Je leert om je bewust te zijn van je lichaam, je (levens-)houding maar ook om de wervelingen van je gedachten stil te krijgen. Dit leer je door Asana’s (houdingen), door middel van meditatie en de eeuwen oude filosofie. Door deze holistische wijze ben je bezig met je fysieke lichaam en met je geest, je laat niks achterwege.

In meditatie leer je je gedachten te concentreren en om zo een rustigere geest te krijgen. Door het uitvoeren van Asana’s maak je je lichaam leniger en sterker op een rustig en eigen tempo. Yoga is de weg er naar toe. De eeuwen oude filosofie van yoga geeft zicht op je levenspad, op je persoonlijke ontwikkeling en je innerlijke zelf.

Yoga les bij Yogit

Yogit geeft heerlijk ontspannende yoga lessen op prettige locaties in Purmerend en Edam. Tijdens onze lessen ben je zowel fysiek als geestelijk met jezelf aan de gang, je leert aandacht te hebben voor je lichaam door het uitvoeren van yoga-asana’s (houdingen) en er wordt ook gemediteerd om tot jezelf te keren en de rust binnen het innerlijke zelf te vinden. De meditaties variĆ«ren van stilte meditaties tot geleide meditaties en meditaties met muziek. De sfeer tijdens de lessen is ontspannen en los, er wordt niks van je verwacht behalve jezelf te zijn. Onze lessen duren ieder een uur waarbij de lesindeling varieert per les. We sluiten de les af met een kopje thee.

Altijd gratis proefles

Het is erg belangrijk dat je je thuis voelt bij de lessen, de les locatie en de docent. Daarom kun je je altijd vrijblijvend aanmelden voor
een gratis yoga proefles in Purmerend en Edam. Wij zijn er voor jou!

Instroom is gedurende het hele jaar mogelijk!

In overleg is het ook mogelijk om prive les en bedrijfslessen aan te vragen.

facebook
lotus